16 diciembre 2008

APLAZAMIENTO HUELGA DIA 17 DICIEMBRE

La jornada de huelga ha sido aplazada. Aquí teneis la nota de prensa que ha sacado la Pataforma per l'ensenyament públic.



La comunitat educativa aconsegueix el compromís delConseller de canviar la seua política educativa
La rectificació del govern d'en Francisco Camps possibilita que la Plataformaajorne la vaga del 17D fins veure el fruit de les primeres negociacions.
Arran del lliurament aquest matí de dos documents (un calendari de compromisos denegociació i una proposta de circular sobre la impartició de l'assignatura EpC) per partde la secretària autonòmica en nom del President del Govern Valencià, Francisco Camps, la Plataforma en Defensa de l'Ensenyament Públic s'ha reunit al llarg del diad'avui per explicitar la seua postura davant de les seues reivindicacions i lescondicions sota les quals acceptaria negociar amb els representants autonòmics.La plataforma ha valorat positivament la rectificació que ha suposat la proposta d'una circular on es deixava a la decissió del professorat la llengua amb la qual s'imparteix l'assignatura i un document amb compromissos de data i d'interlocució amb lesorganitzacions components de la Plataforma que contemplava els 13 punts reivindicatsdes del passat mes de juny. Així mateix, hem valorat que la circular proposadasignifica acceptar el fracàs del model proposat pel govern valencià i cessar en lesadvertències, amenaces i interferències sobre la tasca del professorat.
La Plataforma per tant, ha valorat que calia fixar un termini per a les negociacions (el 15 de febrer) per poder valorar-les i tornar a activar les mobilitzacions i també que calia explicitar encara més a la circular que la impartició d'EpC és, normalment, en una deles dues llengues cooficials. Aquestes propostes han estat acceptades perl'administració educativa i per tant l'actitud dels agents i organitzacions socials seràd'ajornar la vaga del 17D fins que sapiguem el resultat de les primeres negociacions imantindrà la vigilància davant les respostes que es concreten en cada procésnegociador.
La Plataforma en Defensa de l'Ensenyament Públic felicita totes les persones que hanrecolzat i dut endavant les mobilitzacions aquest darrers 6 mesos per l'èxit aconseguitamb la rectificació de la política educativa del govern valencià i anuncia que al principidel mes de gener es reunirà per fixar els punts concrets que plantejarà a cada àmbitde negociaciò i els termes en els quals mantindrà les mobilitzacions si aquest procésfracasa.

No hay comentarios: